محل تبلیغات شما

جواب تست کرونا یک روزه

بدن ما انسان ها، حیوانات، گیاهان و حتی قارچ ها از سلول ساخته شده است. در مرکز سلول هسته قرار دارد و در داخل هسته، مولکول های بزرگ و بلندی به نام DNA که عامل انتقال وراثتی هستند، قرار دارند. ویروس ها ساختار سلولی ندارند و فقط شامل عامل وراثتی (RNA) و یک پوشش هستند. در نتیجه به تنهایی نه تنفس می کنند نه تغذیه می کنند و نه تولید مثل می کنند و به این دلیل هیچ علامت حیاتی ندارند. اما با ورود به سلول های بدن میزبان خود، کنترل سلول را به دست می گیرند و سلول را وادار به تکثیر ویروس می کنند تا جایی که سلول می میرد و ویروس های بسیار زیادی که در سلول ساخته شده اند در بدن تکثیر می شوند.

با نصب اپلیکیشن پالسی نو، می توانید از خدماتی همچون تست کرونا در منزل استفاده نمایید.

ویروس کرونا (کووید-19)

آنچه که به تازگی موجب وحشت و مبتلا شدن بسیاری از مردم دنیا شده است، ویروس جدیدی است که اولین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد. این ویروس جدیدترین آن ها از خانواده ویروس های کرونا است. این ویروس به نام COVID-19 نامگذاری شده است. نسخه های قدیمی تر این ویروس مانند سارس SARS هم در چین و کشورهای دیگر از جمله ایران، آمریکا، ایتالیا، اسپانیا و. تا حدودی همه گیر شد.

مهم ترین تفاوت ویروس ها با هم در مولکول های RNA و همچنین در ترکیب پوشش خارجی ویروس می باشد. پوشش ویروس COVID-19 از جنس پروتئین است که RNA آن را از عوامل محیطی محافظت می کند. این ویروس بعد از راه یافتن به دستگاه تنفسی و بخصوص ورود به ریه ها به داخل سلول های ریه وارد شده و در آنجا تکثیر می شود و موجب تخریب این سلول ها می شود. (یک ویروس در خارج سلول موجود زنده نیست در خارج سلول، ویروس در صورتی که ساختار خود را حفظ کرده باشد می تواند بیماری زا باشد. در صورتی که ساختار ویروس آسیب ببیند دیگر نمی تواند بیماری زا باشد.)

ویروس COVID-19، ویروسی بزرگ و سنگین است در نتیجه نمی تواند در هوا معلق بماند. این ویروس در بیرون بدن مدت طولانی نمی تواند بیماری زا بماند. این مدت بستگی به نوع محیط دارد. در صورتی که محیط نسبتاً مناسب باشد این ویروس می تواند تا بیش از ۸ روز در خارج بدن فعال بماند.

نحوه ابتلا به ویروس Covid-19

آنچه این ویروس را از نسل های قبلی متمایز کرده است قابلیت سرایت زیاد آن است. این ویروس می تواند از طریق ترشحات دستگاه تنفسی به محیط منتقل و به افراد دیگر سرایت کند. به این صورت که در اثر تاثیر ویروس بر دستگاه تنفسی، بدن برای بیرون کردن عامل بیماری زا واکنش های عطسه و سرفه را فعال می کند.

عطسه و سرفه ها، ترشحات دستگاه تنفسی را که دارای ویروس هستند، در محیط پخش می کنند. این ویروس سنگین است و در نتیجه نمی تواند در هوا به مدت طولانی معلق بماند و سریعا به سمت پایین می رود و روی سطوح مختلف می نشیند. در این زمان اگر فرد سالمی به این سطوح دست بزند و سپس قبل از شستشوی دست ها غذا بخورد و یا دست به چشمان خود بزند، این ویروس وارد بدن شده و فعالیت تخریبی خود را آغاز می کند. همچنین در صورتی که فرد بیمار مستقیما به سمت صورت فرد سالم عطسه یا سرفه نماید، قطرات ریز حاوی ویروس به دستگاه تنفسی یا چشم های فرد سالم وارد می شود و وی را بیمار می کند.

افراد مبتلا به این ویروس از ۲ تا ۱۴ روز هیچ علامتی از بیماری را در بدن خود احساس نمی کنند. این مدت را دوران نهفتگی می نامند. طولانی بودن دوران نهفتگی دلیل دیگر دشواری برای جلوگیری از همه گیر شدن این بیماری است. زیرا برای تشخیص این که فرد دچار بیماری شده یا خیر باید او را به مدت ۱۴ روز در منطقه ای قرنطینه کرد که در صورت زیاد شدن تعداد افراد مشکوک دشواری های بسیاری را ایجاد خواهد کرد.

تست کرونا

اگر فردی احساس می کند به ویروس کرونا یا همان کووید-19 مبتلا شده است باید به مراکز و آزمایشگاه های معتبر درمانی مراجعه کرده تا تست تشخیص کرونا بدهد. با انجام تست کرونا فرد می توانند تا حدود زیادی از مبتلا بودن و یا عدم آن اطمینیان حاصل کند. در حال حاضر تست کرونا انواع مختلفی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله انواع تست کرونا را مطالعه فرمایید.

  • تست تشخیص عفونی (پی سی آر)

این تست وجود ویروس فعال در بدن را نشان می ­دهد و باید مراحل قرنطینه یا انزوای خود از دیگران را انجام دهید. در حال حاضر تست تشخیص عفونی به دو روش انجام می ­شود: تست PCR (پی سی آر) که مواد ژنتیکی ویروس را مورد بررسی قرار می­ دهد و تست آنتی ژن که پروتئین­ های خاص روی سطح ویروس را مشخص می ­کند.

  • تست آنتی بادی

تست سرولوژی یا آنتی بادی کرونا به دنبال پادتن ­هایی می­ گردد که توسط سیستم ایمنی در واکنش به عامل تهدید آمیز، مانند نوع خاصی از ویروس، تولید می­ شود. آنتی بادی به دفع عفونت کمک می­ کند، چند روز یا چند هفته بعد از بروز عفونت ساخته می­ شود و تا چند هفته بعد از بهبود در بدن باقی می­ ماند. به همین دلیل، نباید از تست آنتی بادی برای تشخیص عفونت فعال ویروس کرونا استفاده کرد. محققان در حال حاضر نمی ­دانند حضور آنتی بادی به معنی مصونیت بدن در برابر ویروس کرونا در آینده است یا خیر.

تست کرونا در منزل

با وجود شلوغی بی حد و اندازه بیمارستان ها و مراکز درمانی حضور در این مکان ها قطعاً خطر آفرین خواهد بود. اما اگر کسی مشکوک به مبتلا بودن باشد باید چه کند؟! آیا برای انجام تست کرونا لازم است حتما از منزل خارج شویم؟ چطور می توانیم درخواست تست فوری کرونا دهیم؟ شرکت پالسی نو امکان انجام تست کرونا در منزل را برای کاربران خود فراهم کرده است. برای درخواست تست کرونا در منزل می توانید به اپلیکیشن پالسی نو مراجعه نمایید.

توجه داشته باشید که جواب تست کرونا یک روزه به دست شما خواهد رسید! با درخواست تست کرونا در منزل از اپلیکیشن پالسی نو نه تنها نیازی به خروج از منزل نیست، جواب تست را به سرعت دریافت خواهید کرد. جهت نصب اپ پالسی نو می توانید برروی لینک زیر کلیک نمایید.

لینک دانلود اپلیکیشن پالسی نو

بهترین کلاس آموزش برنامه نویسی سی شارپ

8 درمان طبیعی برای دندان درد

فروش بلیچینگ وایت اسمایل

ویروس ,تست ,کرونا ,های ,سلول ,ها ,تست کرونا ,این ویروس ,کرونا در ,می کنند ,می کند ,ترشحات دستگاه تنفسی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

chancfemvipo vercudorect قرآن جیبی سکته قلبی Special Design Cheap Chicago Bears Jersey, Extremely Care. معرفی جدیدترین قراردادهای هوشمند فلزیاب کوهساری 09191424929 osersedo chlorpochensrac مجله فارسی